Інулін - це фруктоолігосахарід (ФОС), розчинне волокно, стійке до травлення.
Воно досягає товстої кишки без змін і живить клітини, які там знаходяться. Відбувається це за рахунок споживання волокном інуліну. Головним чином, Інулін підтримує і забезпечує справну роботу кишечника, але він також впливає і на інші області організму.
Інулін видобувається методом холодного віджиму. Завдяки цьому він зберігає всі свої корисні властивості.
А їх чимало:
- нормалізація травлення;
- підтримка балансу кишечника;
- контроль рівня цукру в крові;
- нейтралізація наслідків від прийому антибіотиків на шлунок;
- зниження холестерину;
- зняття шкірних запалень за рахунок виведення токсинів;
- допомога при скиданні ваги;
- почуття ситості на довгий період часу;
- стимуляція зростання кісткової тканини;
- зміцнення імунітету.
Інулін має солодкий смак, але при цьому у нього низький глікемічний індекс. Його також відносять до групи пребіотиків.
Склад:
Не містить слідів:
Дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів.
Рекомендації щодо застосування:
1 чайна ложка 1-3 рази на день. Змішати з будь-яким напоєм або їжею. Для того щоб запобігти можливому дискомфорту в шлунку, почніть з 1 чайної ложки в день і поступово збільшуйте дозування. Не рекомендується приймати спільно з антибіотиками, оскільки Інулін знижує ефективність їх впливу.