Журавлина є близьким родичем лохини. Дослідники виявили, що вживання журавлинного соку робить сечу більш кислому, що може допомогти уникнути інфекції сечового міхура і сечовивідних шляхів, або прискорити лікування. Крім того, за даними одного з досліджень, прийом журавлинного соку сприяв поліпшенню самопочуття людей з виразковою хворобою. Можливі переваги для здоров'я від вживання журавлини включають зниження ризику інфекцій сечовивідних шляхів, профілактику деяких видів раку, підвищення імунної функції, зниження артеріального тиску і не тільки. Журавлина є хорошим джерелом вітаміну С, клітковини і вітаміну Е.
Solgar, Natural Cranberry, with Vitamin C
Спосіб застосування: 1 - 2 капсули в день з їжею.
Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.
Не містить: глютен, пшеницю, молоко, дріжджі, цукор, натрій, штучні добавки, підсолоджувачі, консерванти і барвники.
Попередження: зберігати в сухому, прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутній.
СКЛАД
склад | ||
Порція: 1 капсула | ||
Порцій в упаковці: 60 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
Вітамін С (л аскорбінова кислота) | 60 мг | 100% |
Журавлина концентрат (Vaccinium macrocarpon) (плоди) | 400 мг | *** |
*** Добова потреба не визначена |