Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні:  09:00-16:00

Сб: Вихідний

Нд: Вихідний

0
Мій кошик

Знаменита американська компанія Now Foods рада представити своїм шанувальникам, а також прихильникам здорового і активного способу життя - унікальний комплекс Vein Supreme, призначений для підтримки правильної функціональності серцево-судинної системи.

Дієтична добавка включила до свого складу ряд високоефективних рослинних екстрактів. Вони широко використовуються в народній і традиційній сучасній медицині для підтримки цілісності вен і підтримки здорового функціонування сосудов.

Підтримка міцності, еластичності, тонусу і належної функціональності судин, вкрай важлива для спортсменів і активних людей, оскільки важкі фізичні навантаження можуть викликати короткочасне, але значне підвищення кров'яного тиску, розвиток варикозного розширення вен та інші можливі негативні наслідки для організма.

Крім цього, про здоров'я серцево-судинної системи також повинні піклуватися і особи, які зовсім не пов'язані зі спортом. Наприклад, люди старшого та похилого віку. Таким чином, представлений комплекс можна сміливо назвати універсальним рішенням і ефективним захистом від хвороб судин.

Зміцніть здоров'я вен за допомогою Now Foods Vein Supreme!

Переваги:

  • Підвищення тонусу і еластичності судин,
  • захист від варикозної хвороби, гіпертонії, атеросклерозу;
  • нормалізуває кровообіг,
  • підвищує тонус вен,
  • зміцнює структуру кровоносних судин.

Склад:

Серед основних інгредієнтів представленого комплексу варто виділити:

  • екстракт кори аралії колючої. Містить ефірні масла, дубильні речовини, алкалоїди, флавоноїди, смоли, вітаміни і мінерали, підвищує тонус кровоносних судин, нормалізує роботу серця, перешкоджає розвитку запалень;
  • екстракт кінського каштана. Перешкоджає розвитку атеросклерозу, гіпертонії, зміцнює судини і захищає від варикозного розширення вен;
  • екстракт рускусу понтійського. Відрізняється високим вмістом флавоноїдів, традиційно застосовується для лікування варикозної хвороби, нормалізує кров'яний тиск, усуває набряклість, зміцнює кровоносні судини, сприяє здоровій циркуляції крові;
  • екстракт виноградних кісточок. Містить поліфеноли, крім позитивного впливу на серцево-судинну систему, здатний зміцнювати імунітет, запобігати розвитку онкології, нормалізувати роботу нервової і ендокринної систем;
  • рутин. Підвищує еластичність судин і капілярів, нормалізує артеріальний тиск, має протизапальну дію, знімає набряклість, ефективний при атеросклерозі і гіпертонії.

Як застосовувати:

Вживати по 2 капсули на день

Протипоказання:

Вагітним, хворим та жінкам під час лактації, перед вживанням, слід проконсультуватися з лікарем.

Якщо вас цікавить більше деталей про дану продукці та ви хочете дізнатися, як замовити товар - телефонуйте нам. У нас швидка доставка, приємні знижки та якісний, перевірений товар.

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Vein Supreme - 90 веган кап

Артикул 50883
Нет в наличии товара
1 080 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Характеристики
Країна виробництва США
Кількість порцій 45

     Самовивіз з нашого магазину

     «Нововю поштою» по Україні 

     Кур'єром

Більше інформації про доставку

      Готівкою при отриманні.

      Оплата на карту банку

      Кредитною карткою в privat24, LiqPay.

      Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.

Вгору