Риб'ячий жир з печінки тріски від компанії Carlson Labs проводиться з печінки свіжої тріски, яку ловлять біля берегів Норвегії. Жир виробляється без застосування хімічних засобів і з додаванням вітаміну Е. Для збереження свіжості риб'ячого жиру, повітря всередині упаковки замінюється азотом. Високий вміст ЕПК і ДГК характерно для цього якісного і натурального риб'ячого жиру. Не має смакових і ароматичних добавок. Натуральний смак. Риб'ячий жир позитивно впливає на роботу органів нервової, травної системи, покращує зір, а також стан слизових оболонок, шкіри, волосся. Вживання в їжу риб'ячого жиру поліпшить стан кісткової системи, зубів, засвоєння кальцію і фосфору. Риб'ячий жир містить поліненасичені омега-3 DHA і EPA жирні кислоти. Жирні кислоти сприяють поліпшенню працездатності розумової і фізичної, зменшення стомлюваності. При прийомі з раннього віку риб'ячого жиру розвиток алергії і астми зменшується. Риб'ячий жир пройшов всі дослідження і перевірки на якість і наявність шкідливих і забруднюючих речовин. Є чистим продуктом.
Carlson Labs є великим фахівцем з виробництва жиру з печінки тріски ще з 1982 року.
Carlson Labs, Norwegian Cod Liver Oil, Regular Unflavored
Спосіб застосування: приймати по одній чайній ложці в день під час їжі. Після розтину пляшки зберігати в холодильнику не більше 3 місяців.
Інші інгредієнти: містить рибу (тріску).
Не містить: молоко, сою, дріжджі, яйця, пшеницю або кукурудзу. Ні штучних добавок, підсолоджувачів, консервантів і барвників, важких металів.
Попередження: зберігати в сухому і прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутній.
* Добова потреба не визначена
** Добова потреба з розрахунку дієти у 2000 кал
СКЛАД
склад: |
||
Порція: 1 чайна ложка (5 мл) |
||
Порцій в упаковці: 100 |
||
|
Склад однієї порції |
% Від добової потреби ** |
калорії |
40 |
|
всього жирів |
4.5 г |
6% ** |
насичені жири |
0.5 г |
3% ** |
холестерин |
15 мг |
5% |
Вітамін А (жир печінки тріски і ретінілпальмітат) |
255 мкг RAE |
28% |
Вітамін Д3 (жир печінки тріски і холекальциферолу) |
10 мкг (400 МО) |
50% |
Вітамін Е (d-альфа-токоферол і змішані токофероли) |
6.7 мг |
45% |
Жир печінки норвезької тріски |
4.6 г |
* |
Омега-3 жирні кислоти |
1100 мг |
* |
ДГК (докозагексаєнова кислота) |
500 мг |
* |
ЕПК (ейкозапентаєнова кислота) |
400 мг |
* |
* Добова потреба не визначена. ** Відсоток від добової потреби заснований на дієті в 2000 калорій. |